Kiirettä ja stressiä? Lähde toukokuussa lomalle aurinkoiseen Italiaan

Lähtisitkö kanssamme toukokuussa lomalle?
Jos töissä on kiirettä ja vapaa-ajallakin kymmenen rautaa tulessa, saat jatkuvasti hieman liian vähän unta ja arki on yhtä pyöritystä ja hulinaa, on aika hengähtää.
toukokuussa lomalle
Lähde 2019 toukokuussa lomalle Italiaan ihanaan maalaismajoitukseen

Jatkuva kiire tai muutoin haastava elämäntilanne saavat kehon ja mielen käymään ylikierroksilla. Pitkittynyt stressi voi johtaa monenlaisiin terveysongelmiin: mm. vatsavaivat, pääkivut, unihäiriöt, mielialanvaihtelut, väsymys ja alentunut vastustuskyky voivat kertoa siitä, että keho on liian kovilla.

Siksi vastapainoksi on järjestettävä hetkiä rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Tarvitset aikaa levolle ja palautumiselle. Aikaa, jolloin syke laskee, otsaryppy siliää ja huulille nousee rentoutunut hymy.

Hyvinvointiloma rentouttaa ja lataa akut

Ihana tapa helpottaa oloa ja ottaa aikaa sinulle itsellesi on lähteä toukokuussa lomalle. Eikä  mille tahansa lomalle, vaan hyvinvointilomalle!
Arjessa voi olla hankala järjestää kunnollisia lepohetkiä. Siksi joskus on parasta vain pakata laukut ja lähteä paikkaan, jossa ainoa tehtäväsi on rentoutua, liikkua ja levätä.
Viikko kuningattarena on hyvinvointiloma, joka järjestetään jo kolmannen kerran toukokuussa 2019 aurinkoisessa Italiassa. Viikon aikana kaikki on suunniteltu valmiiksi puolestasi: voit istua valmiiseen pöytään ja syödä kaikessa rauhassa tai rentoutua uima-altaan reunalla, kävelylenkeillä, treenien ja venyttelyiden parissa.
Pelkkä lähtö toukokuussa lomalle ei sinänsä muuttaisi mitään, sillä kotiinpalatessa tilanne olisi edelleen sama ja loman palauttavat vaikutukset unohtuisivat pian. Siksi Viikko kuningattarena on erilainen loma.
Tällä hyvinvointilomalla nimittäin pureudutaan omaan hyvinvointiin pintaa syvemmältä ja ladataan kehon ja mielen akut täyteen. Viikon aikana toteutettavissa hyvinvointivalmennuksissa saat ison kasan työkaluja, joiden avulla rentoutunut olo pysyy myös kotiinpaluun jälkeen. Opit näkemään itsesi oman elämäsi kuningattarena ja järjestämään aikaa myös omalle hyvinvoinnillesi.
2019 toukokuussa lomalle italiaan
Ensi vuonna voit löytää itsesi täältä rentoutumasta

Viikko kuningattarena kutsuu: tule toukokuussa lomalle

Ilmoittautuminen Viikko kuningattarena -hyvinvointilomalle on parhaillaan käynnissä ja paikat viedään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukaan mahtuu vain pieni ryhmä ihania oman elämänsä kuningattaria, joten varaathan oman paikkasi pian!
Luvassa on hyvän mielen hyvinvointivalmennusta, pirteää liikuntaa ja rentoa venyttelyä uima-altaan reunalla, reippaita kävelyretkiä henkeäsalpaavissa maisemissa sekä retkiä historiallisiin lähikyliin.
Matkaan kuuluu koko paketti: täyshoito, lennot, kuljetukset ja majoitus.
Aurinkoinen, rentouttava ja palauttava hyvinvointiloma odottaa sinua, tule mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *