Viikko kuningattarena -matkan ohjelma

Nämä upeat elämykset hyvinvointiloma Italiassa pitää sisällään. 

Pidätämme oikeuden pieniin muutoksiin ohjelmassa esim. säätilasta riippuen. Viikon ateriat syömme pääosin majoituspaikan omassa ravintolassa. Ruokajuomana vesi.

Lisäksi Assisissa nautimme piknikkiä sekä yhtenä päivänä toteutetaan lounas tai illallinen läheisessä, viihtyisässä italialaisravintolassa.

Päivä 1:

Lähtö maanantaina 1.6.2020 klo 7.50 Helsingistä. Saapuminen Rooman lentokentälle, josta bussikuljetus hurmaavaan majoituspaikkaan Agriturismo Case Grazianiin.

Paikan päällä sinua odottaa tervetulotoivotus ja lounas, jonka jälkeen tutustumme toisiimme ensimmäisen valmennuksen merkeissä. Valmennuksen jälkeen lähdemme yhteiselle kävelyretkelle silmiä hivelevissä maisemissa. Päivän päätteeksi meille tarjoillaan herkullinen, terveellisistä raaka-aineista valmistettu illallinen.

 

lenkillä Italiassa

Kuningattaret lenkillä Case Grazianin maisemissa

Päivä 2:

Energisoivan aamiaisen jälkeen vietämme aamupäivän valmennuksen, pirteän jumpan ja verryttävien venyttelyjen parissa. Lounaalla pääsemme maistelemaan terveellistä, paikallista ruokaa.

Lounaan jälkeen stressitasot saavat rauhassa laskea. Sinulla on vapaa-aikaa vaikkapa rentoutua uima-altaalla, käydä kävelylenkillä tai nauttia rentouttavista hoidoista. Illalla nautimme vielä maittavan illallisen italialaisia makuja.

hyvinvointiloma italiassa treenit

Reipasta treeniä auringonpaisteessa uima-altaan reunalla.

Päivä 3:

Unihiekat voi karistaa silmistä virkistävien venytysten parissa, jonka jälkeen on aamupalan vuoro. Hyvinvointiloma Italiassa ei ole täydellinen ilman retkiä ihaniin kyliin ja kaupunkeihin. Aamupalan jälkeen suuntaammekin kohti Assisia. Assisi on ihastuttava kaupunki Subasio-vuoren rinteellä, joka tunnetaan mm. 1200-luvulla eläneen Fransiskus Assisilaisen kotikaupunkina.

Päivän aikana nautimme Assisin rauhoittavasta energiasta. Ohjelmassa on mm. historiallisten paikkojen ihastelua, ostoksia viihtyisissä kivijalkakaupoissa sekä pikniklounas Subasio-vuoren upeissa maisemissa.

Illalliselle palaamme takaisin majapaikkaamme.

Assisi Italiassa

Kauniin, historiallisen Assisin kapeat kujat kutsuvat tutkimaan

Päivä 4:

Aloitamme päivän pirteällä treenillä, jonka jälkeen syömme terveellisen aamiaisen.

Sitten pääsemme kurkistamaan italialaisen keittiön saloihin. Tutustumme maistuviin raaka-aineisiin ja avustamme paikallista kokkia terveellisten, veden kielelle nostattavien ruokien valmistamisessa.

Lounaan jälkeen jatkamme hetken valmennuksen parissa. Iltapäivällä on aikaa levähtää. Uima-allas, sauna ja rentouttavat hoidot kutsuvat.

Ravitseva, omin käsin valmistettu illallinen päättää virkistävän päivän.

hyvinvointiloma italiassa ruoat

Herkulliset ateriat nautitaan majoituspaikan tunnelmallisessa ravintolassa.

Päivä 5:

Aamu alkaa terveellisellä aamiaisella ja sisäistä voimaa vahvistavalla valmennuksella. Sen jälkeen saamme kyydin läheisen kukkulan päälle, jossa jumppaamme vehreiden maisemien ympäröimänä. Treenin jälkeen reippailemme muutaman kilometrin alas majoituspaikkaamme.

Lounaan jälkeen luvassa on vierailu läheiseen viinikellariin, joka on rakennettu maan alle, etruskien aikaiseen luolaan. Pääsemme tutustumaan kellariin ja sen historiaan, viinien valmistukseen ja maistelemaan tilan viinejä.

Mukava päivä päättyy rentoon illalliseen.

viinitilalla Chiusissa

Viinitilaan tutustumassa

Päivä 6:

Aamu alkaa virkistävän treenin merkeissä, jonka jälkeen aamiainen maistuu erityisen hyvältä.

Aamiaisen jälkeen suuntaamme Trasimeno-järven rannalla sijaitsevaan, ihastuksenhenkäyksiä aiheuttavaan Castiglione del Lagon kylään. Kävelemme pitkin rantaviivaa, jonka jälkeen on vapaa-aikaa Castiglionen vanhassa kaupungissa vaikkapa herkkukauppoihin ja linnoitukseen tutustuen.

Iltapäivällä on aikaa rentoutua majapaikassa. Illalla pidämme vielä pienen valmennustuokion ja nautimme herkullista illallista.

Gastiglione del Lago

Gastiglione del Lago on 1200-luvulla perustettu kaupunki Trasimeno-järven rannalla. Se on oiva kohde vaikkapa tuliaisostoksille.

Päivä 7:

Rentouttava hyvinvointiloma Italiassa päättyy aamiaiseen, jonka jälkeen kuljetus lentokentälle ja paluulento Helsinkiin klo 11.20. Helsingissä olemme klo 15.40.

​Lue myös aiempien vuosien kuningatarten kokemuksia matkasta.