Majoitus

Agriturismo Case Graziani on täydellinen paikka rentouttavalle terveyslomalle. Se sijaitsee Citta della Pieven kunnassa Trasimeno-järven ja Chiusin puolessa välissä, Umbrian ja Toscanan rajalla (katso kartta). Rooman lentokentälle on noin 2,5 h ajomatka.

Agriturismo CaseGrazianin lomahuoneistot sijaitsevat vanhaa idylliä huokuvissa, 1600-luvulta peräisin olevissa Grazianin suvun tilan rakennuksissa. Argiturismon varusteluihin kuuluu uima-allas, suomalainen sauna, ilmastoidut huoneistot ja Wi-Fi-internetyhteys.

Pientä tilaa hallitsee päärakennus, jonka vanhin osa on 1600-luvulta. Siihen kuuluu maalaistalo ja öljynpuristamo. Nykyinen päärakennus on vuodelta 1795 ja suvun kappelikirkko vuodelta 1758. Sen sijaan 1800-luvun alusta ovat vuoteen 1980 toimineen öljynpuristamon vanhimmat osat, vanha sitruunapuiden talvisuoja, limonaia, ja maatyökaluvarasto.

Lue lisää huoneistoista täältä.

Lisämaksusta huoneistossa oma makuuhuone omalla kylpyhuoneella.

Keskeinen sijainti lähellä Chiusia ja Trasimeno-järveä antaa mahdollisuuden tutustua Umbrian ja Toscanan kauneimpiin pikkukaupunkeihin. Viikko kuningattarena -matkan retkillä käymme Castiglione del Lagossa ja Assisissa.