Lempeä kuntoremonttiloma saa vatsan voimaan hyvin

Lempeä kuntoremonttiloma kutsuu!

Joskus käy niin, että perinteiseltä lomamatkalta kotiin palatessa huomaa, kuinka housunnappi kiristää kummasti. On tullut syötyä ja juotua ja todenteolla “nautiskeltua” lomasta.

Olotila loman jälkeen ei kuitenkaan ole hääppöinen, vaan väsyneenä ja turvonneena tuntuu, että tarvitsisi uuden loman entisestä toipumiseen. On taas palattava ruotuun lähtöpisteestä.

Loman ei kuitenkaan tarvitse noudattaa tätä vanhaa kaavaa. Mitä jos lomalta palatessa olo olisikin uudistunut, virkistynyt, levännyt ja kukaties pari kiloa kevyempikin? Kotiin palatessa ei tarvitsisi ottaa uutta starttia kohti terveellistä elämää, koska olet jo täydessä vauhdissa!

Tällaista oloa tarjoilee kuntoremonttiloma Viikko kuningattarena – ihana hyvinvoinnintäyteinen viikko Italian auringon alla.

Miksi kuntoremonttiloma on paras loma?

kuntoremonttiloma
Lähde iloiseen porukkaan rentoutumaan, liikkumaan ja voimaan hyvin!

Viikko kuningattarena -kuntoremonttiloma järjestetään toukokuussa 2019 aurinkoisessa Italiassa jo kolmatta kertaa.

Viikon aikana kyse on ennen kaikkea hyvinvoinnista: on aikaa itselle, levolle ja latautumiselle, mutta myös aktiiviselle liikunnalle ja terveelliselle ruoalle. Kaikki on suunniteltu puolestasi; voit jättää stressin kotiin ja nauttia hehkuvan hyvästä olosta.

Tämä kuntoremonttiloma laittaa hyvinvoinnin pyörät pyörimään mm. syömällä ruokaa, joka saa vatsan voimaan hyvin. Viikkoon kuuluu täyshoito: aamupala, lounas ja päivällinen, joilla hyödynnetään italialaisia makuja ja kiinnitetään erityistä huomiota ruoan laatuun ja ravinnerikkauteen, joka saa meidät hehkumaan.

Pöydässä ei näy ravinneköyhää vehnää eikä turvottavia juomia tai jälkiruokia, vaan puhdasta, tuoretta, ravinteikasta ja ennen kaikkea maukasta ruokaa.

Onko viikko sitten pelkkää porkkananpureskelua? Ei toki. Mahtuuko mukaan myös nautiskelua? Ehdottomasti!

Viikko kuningattarena – kuntoremonttiloma vailla vertaa

kuntoremonttiloma italiassa
Lomalla on aikaa myös maisemien ihastelulle

Reippaan liikunnan, maisemien ihastelun, virkistävien retkien ja hyvinvointityöpajojen lisäksi, tämä kuntoremonttiloma keskittyy vatsan hyvinvointiin.

Käytännössä se tapahtuu kolmen kohdan avulla:

1) Aterioimme kiireettä ja rennossa ympäristössä. Saat nenäsi eteen höyryäviä annoksia rakkaudella tehtyä ruokaa ja vatsa on mielissään rauhalliseen tahtiin syödyistä ateroista.
2) Syömme vatsaa hellivästi: hitaasti kypsytettyä lihaa, pannulla oliiviöljyssä pyöräytettyjä kasviksia, pehmeitä keittoja, raikkaita salaatteja… Ne saavat veden kielelle ja vatsaan rauhallisen olon.
3) Jätämme vähemmälle turvottavat ja tukkoista oloa aikaansaavat ainesosat, jolloin vatsa ja suolisto saavat hetken hengähtää.

Viikko kuningattarena -hyvinvointilomalta palaa kotiin hyvinvoiva, energinen, rentoutunut ja hehkuva oman elämänsä kuningatar.

Katso tarkat lisätiedot matkan sisällöstä ja ilmoittaudu mukaan kuningatarten matkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *