Aurinkoinen aktiiviloma täyttää D-vitamiinivarastosi

Miltä kuulostaisi aurinkoisessa Italiassa järjestettävä aktiiviloma, joka täydentää D-vitamiinivarastosi ja saa sinut kukoistamaan päästä varpaisiin?

Meillä suomalaisilla on krooninen vaje D-vitamiinista. Syykin on ymmärrettävä: talvi on pitkä ja pimeä eikä auringosta saatava D-vitamiini pääse vaikuttamaan iholle asti paksun vaatekerroksen läpi.

Yksi D-vitamiinin tärkeimmistä rooleista liittyy vahvasti vastustuskykyyn. Se aktivoi immuniteettiä ylläpitäviä B-soluja, jotka pitävät pöpöt loitolla. Kun D-vitamiinia on liian vähän, kevät- ja syysflunssat pääsevät iskemään helpommin.

Flunssa-alttiuden lisäksi väsymys, epämääräiset kolotukset ja nivelkivut, lihasten heikkous, alakuloisuus, lisääntynyt hikoilu ja hiustenlähtö voivat kertoa D-vitamiinin puutteesta. Lisäksi krooninen D-vitamiinin puute voi lisätä luukadon riskiä sekä johtaa jopa hengityselinsairauksiin.

Koska D-vitamiinin pääasiallinen lähde on aurinko, onkin syytä pakata lenkkarit matkalaukkuun ja ottaa suunnaksi aurinkoinen Italia. Reipas, D-vitamiinivarastoja täyttävä aktiiviloma odottaa toukokuussa 2019!

Lähde mukaan aurinkoon – aktiiviloma kutsuu

aktiiviloma italiassa

Toukokuussa 2019 järjestetään Keski-Italian Umbriassa Viikko kuningattarena -hyvinvointiloma. Se on ikään kuin varaslähtö kesään, joka saa hehkumaan päästä varpaisiin.

Kyseessä on aktiiviloma, joka pitää sisällään paljon liikuntaa: leppoisia lenkkejä silmiähivelevissä maisemissa, jumppaa uima-altaan reunalla ja kävelyretkiä historiallisissa lähikylissä.

Tärkeä osa matkaa on myös lepo: aikaa vain sinulle itsellesi omien ajatustesi kanssa, täydellistä rentoutumista pää-selkähieronnan parissa ja uusia ajatuksia omaan arkeen hyvinvointityöpajojen muodossa. Ah, ihanaa!

Matkan kruunaavat herkulliset ja terveelliset ateriat. Kaikki on suunniteltu puolestasi ja voit vain istahtaa valmiiseen pöytään nautiskelemaan kiireettä ja rupattelemaan matkan muiden ihanien oman elämänsä kuningatarten kanssa.

Luvassa aurinkoa ja elämyksiä

Viikko kuningattarena on aktiiviloma, jota muistelet vielä vuosienkin päästä.

Toukokuussa Italiassa paistaa jo lämpöinen aurinko ja uima-allas kutsuu vilvoittavaan pulahdukseen. Sandaalit ja kesäiset vaatteet saa jo kaivaa talvisäilöstä mukaan matkaan! Vielä ei kuitenkaan ole liian kuuma, joten treenit ja kävelylenkit onnistuvat hyvin.

Elämyksiä tarjoavat niin upeat maisemat kuin viikon retketkin: käynti historiallisessa Assisissa ostosmahdollisuuksineen, vierailu paikalliselle viinitilalle ja kävelyretki viehättävässä Castiglione del Lagon pikkukylässä.

Viikkokuningattarena on hyvinvointiloma, aktiiviloma ja elämysloma – kaikki samassa paketissa. Kotiin palaa virkistynyt, latautunut ja voimaantunut oman elämänsä kuningatar.

Tule mukaan täyttämään D-vitamiinivarastosi ja nauttimaan olostasi. Ilmoittautuminen on auki ja paikkoja on vielä vapaana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *